Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Blog

HomeMaridatge vi i culturaPresentació llibre Vinòmics: maridem cultura i vi al Palau Robert

Presentació llibre Vinòmics: maridem cultura i vi al Palau Robert

El passat diumenge 25 de març es va presentar el libre Vinòmics en format paper al Palau Robert de la Generalitat de Catalunya, editat per Norma Editorial.

A l’acte van assistir al voltant d’unes 200 persones, que van poder gaudir de la presència i art d’alguns dels autors del Vinòmics com és en Raúl Deamo, ja que van signar i dibuixar en directe per als assistents.

Per ambientar hi havia també música en directe i, com no, vi de la DO Catalunya acompanyat d’algunes tapes. Així, la festa va permetre maridar vi i cultura, on el públic tenia l’oportunitat de comprar el pack del còmic col·lectiu Vinòmics juntament amb una ampolla de vi rosat.

I, per si algú s’ha quedat amb ganes de més, per Sant Jordi, Norma Editorial signarà i vendrà més llibres Vinòmics, el regal ideal per a tots aquells que senten inquietud pel món del vi o, simplement, els apassiona.

No Comments

POST A COMMENT