Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Blog

HomeVi i culturaLa DO Catalunya se suma per segon any consecutiu al Dia Moviment Vi D.O.

La DO Catalunya se suma per segon any consecutiu al Dia Moviment Vi D.O.

El proper dissabte 12 maig, la Denominació d’Origen Catalunya se sumarà a la segona edició del Dia Moviment Vi DO, una jornada festiva i popular que gira al voltant del vi i que té com a acte central un brindis multitudinari i simultani a les 28 zones vitivinícoles que participen d’aquesta jornada.

La celebració tindrà lloc als jardins de l’Estació Enològica (Passeig Sunyer 4-6) de Reus, seu de la DO Catalunya, i arrencarà a les 12hEl brindis col·lectiu tindrà lloc a les 13:30h, moment en què les 28 DDOO que hi participen -procedents de 13 Comunitats Autònomes- faran un gran brindis pel vi amb DO des dels seus respectius actes.

Els assistents podran tastar una àmplia gamma de vins de la DO Catalunya, concretament 7 referències, que es maridaran amb gastronomia local gràcies a la DOP Siurana, DOP Avellana de Reus i IGP Pa de Pagès Català de la mà del Forn Sistaré, a més de comptar amb el grup de música reusenc Terra Ferma. També els més petits podran sumar-se a la festa, amb un tast de most especial per a ells.

L’objectiu d’aquesta jornada és retre un homenatge als productors vitivinícoles, reconèixer la importància del vi de qualitat i apropar el vi amb DO al públic en general i als joves en particular. I és que el vi és part de la nostra cultura, de la nostra història, de la nostra dieta i de les nostres celebracions.

No Comments

POST A COMMENT