Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Blog

HomeVi i culturaLa DO Catalunya col·labora amb el periodista Carlos Delgado al ‘Classic Wine Jazz 2018’

La DO Catalunya col·labora amb el periodista Carlos Delgado al ‘Classic Wine Jazz 2018’

La Denominació d’Origen Catalunya es va unir al periodista Carlos Delgado, reconegut crític de vins i Premi Nacional de Gastronomia, en l’edició d’enguany del Classic Wine Jazz, el tast-concert que el periodista organitza des de fa 3 anys, i que el passat 7 de juny va celebrar a l’Hotel Majestic de Barcelona.

Classic Wine Jazz és una proposta que fusiona vi i música, generant una experiència sensorial que crea un suggestiu món d’aromes, gustos i sensacions tàctils. Els assistents van poder tastar fins a 10 referències de les principals zones vitivinícoles de l’estat, acompanyades pel diàleg musical dels pianistes Iñaki Salvador i Alexis Delgado, que van tocar una selecció d’obres de Juan Sebastian Bach en una interpretació que unia jazz i música clàssica. La proposta de vi escollida per Delgado de la DO Catalunya va ser el Gran Sangre de Toro 2015, de la bodega Torres.

Carlos Delgado, que defineix el vi com a “música líquida”, és el creador d’aquest tast-concert que, en paraules del mateix Delgado, va portar als assistents a “escoltar la melodia de les aromes i assaborir l’harmonia de la música”.

No Comments

POST A COMMENT