Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Blog

HomeBlocDOCatTanquem el plaç per participar VI edició del BlocDOCat amb rècord d’inscripcions!

Tanquem el plaç per participar VI edició del BlocDOCat amb rècord d’inscripcions!

Aquest diumenge a les 00:00h sha finalitzat el plaç per presentar-se a la 6a edició del Concurs BlocDOCat i ho ha fet amb un rècord d’inscripcions, prop d’una setantena, entre textos, imatges i vídeos.

 

Recordem que la iniciativa impulsada per la DO Catalunya celebra més de 10 anys reconeixent les iniciatives particulars a favor de la cultura del vi i específicament del vi català. I enguany, amb la voluntat de reconèixer els espais virtuals i donar visibilitat a les noves formes i canals de comunicació, ha presentat moltes novetats: entenent que la comunicació és multicanal i global, s’han dissenyat 3 categories de participació, obertes a qualsevol procedència geogràfica i en qualsevol de les llengües permeses en el concurs: català, castellà i anglès: millor text, millor vídeo i millor imatge sobre #vicatalà i cultura vitivinícola.

 

A més, en aquesta ocasió, el primer premi de cada categoria serà de 2.000€ i els candidats són visibles per tothom, ja que tots els textos, vídeos o imatges dedicats al món del vi i de la viticultura presentats a concurs han hagut de publicar-se a les xarxes socials (Twitter, Facebook, Instagram o YouTube) etiquetant a la DO Catalunya i afegint l’etiqueta #VIBlocDOCat.

 

 

El jurat i la gala de premis

 

Un jurat multidisciplinari valorarà totes les candidatures i, en aquesta ocasió, nomenarà un guanyador/a per a cada categoria. Però a més podrà atorgar fins a 2 mencions especials per categoria, que guanyaran uns lots de vins DO Catalunya. 

 

Els/les finalistes ni els/les guanyadors/es no es desvetllaran fins el dia de l’entrega de premis, que se celebrarà el proper 13 de desembre a Barcelona. La ubicació i hora de l’acte es donaran a conèixer en pocs dies.

 

Des de la DO Catalunya agraïm la bona acollida i l’alta participació a la VI edició del Concurs BlocDOCat!

 

 

No Comments

POST A COMMENT