Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Blog

HomeCol·laboracions DOCATLA DO Catalunya recolzant la 6a edició de l’EcoSostenibleWine 2019

LA DO Catalunya recolzant la 6a edició de l’EcoSostenibleWine 2019

El proper 14 de maig tindrà lloc la 6a edició de l’EcoSostenibleWine 2019, a l’Auditori de Vilafranca del Penedès. La Denominació d’Origen Catalunya hi estarà present com a patrocinadora d’una jornada que posarà sobre la taula els desafiaments dels nous models de producció agrària ecològica.

 

La Conferència Internacional de Viticultura Ecològica, Sostenible i Canvi Climàtic reflexionarà enguany sobre la quantitat de coure utilitzat per controlar les plagues a les vinyes per tal d’obrir un debat i trobar vies per reduir-ne l’ús. També es debatran altres temes de gran interès pel sector vinícola, així com conceptes com la sostenibilitat o la ecologia, que jugaran un gran paper en el futur del sector.

 

Aquelles persones que vulguin participar-hi ja poden completar la seva inscripció a través del web del fòrum. A més, tots els participants podran sol·licitar un certificat d’assistència que serà tramès posteriorment a la celebració de la conferència.

 

A continuació podeu consultar el programa provisional de la jornada:

No Comments

POST A COMMENT