Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Blog

HomeVi catalàLa darrera peça audiovisual de la DO Catalunya ve carregada d’optimisme

La darrera peça audiovisual de la DO Catalunya ve carregada d’optimisme

Es tracta del quart i darrer vídeo del cicle, que en aquesta ocasió dediquem a totes les coses a les quals no volem renunciar: les trobades, el contacte personal, les mirades, les olors, els somriures i sobretot, compartir un bon vi.

El cicle ha tingut una gran acollida per part dels usuaris i ja acumula més de 8.200 visualitzacions a Youtube i més de 90.000 impactes a les xarxes socials de la DO Cat.

Durant aquestes setmanes, des de la DO Catalunya hem volgut posar en valor la importància de triar productes de proximitat i tenir cura del nostre entorn, del nostre paisatge i del nostre patrimoni: el vi català. En un moment d’incertesa tan delicat com el viscut per la irrupció del COVID-19, aquests missatges ens han de servir per recordar les coses importants.

Per això, ara que finalment comencem el procés de desescalada en alguns territoris, publiquem aquest vídeo com a declaració d’intencions: ens en sortirem i ens tornarem a trobar als carrers, als restaurants i a les terrasses.

Ja estem treballant per seguir oferint continguts divulgatius de qualitat, i sempre fidels al nostre vincle amb el territori, la cultura i el vi català. Ara, més que mai, no deixeu de descobrir un univers dins de cada ampolla de vi DO Catalunya.

No Comments

POST A COMMENT