Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Blog

HomeCol·laboracions DOCATLA DO CATALUNYA RENOVA EL CONVENI AMB L’ASSOCIACIÓ CATALANA DE SOMMELIERS (ACS)

LA DO CATALUNYA RENOVA EL CONVENI AMB L’ASSOCIACIÓ CATALANA DE SOMMELIERS (ACS)

El conveni s’ha signat després de la reunió que han mantingut el president de la DO Catalunya, Xavier Pié, i la presidenta de l’ACS, Anna Vicens.

 

Un any més, la Denominació d’Origen Catalunya ha tancat un conveni de patrocini amb l’Associació Catalana de Sommeliers (ACS). L’ACS és una entitat sense ànim de lucre que té com a principal objectiu la promoció de la professió de sommelier, així com de totes aquelles activitats relacionades amb el món del vi.

Amb aquesta renovació, la DO Catalunya reivindica com sempre el consum de vins de proximitat i reitera la importància del paper dels i les sommeliers en la prescripció i la divulgació del vi català i del vi català amb DO.

Aquesta, i altres activitats de la DO Catalunya, compten amb el suport del departament d’agricultura, ramaderia, pesca i alimentació de la Generalitat de Catalunya i el fons europeu agrícola de desenvolupament rural: Europa inverteix en les zones rurals. Així com amb el suport de Wine In Moderation.

No Comments

POST A COMMENT