Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Blog

HomeCol·laboracions DOCATEL DOCUMENTAL “FREE WAY” ARRIBA ALS ESTATS UNITS

EL DOCUMENTAL “FREE WAY” ARRIBA ALS ESTATS UNITS

El documental “Free Way”, protagonitzat per Carme Ruscalleda -una de les principals figures de l’alta cuina- i que compta amb la col·laboració de la DO Catalunya, arriba ara als Estats Units.  El film es projectarà al Festival Internacional de Cinema de Sonoma (SIFF Summerfest) el proper dissabte 7 d’agost a les 16:30h.

El documental es va estrenar oficialment el passat 24 de setembre de 2020 al Festival de San Sebastián, amb una presentació prèvia per part dels protagonistes, del director, Àngel Parra i del productor, Pedro Peira (Festimania). Setmanes més tard, es va projectar a l’altra punta del món, al Festival Devour de Canadà, iniciant així una gira que, tot i la situació sanitària global, es va presentar esperançadora i contempla gairebé tots els continents, els festivals més destacats i alguns canals de televisió internacionals.

No Comments

POST A COMMENT