Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Blog

HomeCol·laboracions DOCATELS VINS DE LA DO CATALUNYA, PROTAGONISTES A LA 39A SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ

ELS VINS DE LA DO CATALUNYA, PROTAGONISTES A LA 39A SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ

La DO Catalunya col·labora, per tercer any consecutiu, amb La Setmana del Llibre en Català, fira que permet reconèixer la tasca de les editorials que editen en català i de les llibreries que apropen al lector les seves publicacions, tot donant visibilitat al llibre i les revistes i oferint eines per a fomentar la prescripció de la lectura. La 39a edició arriba demà, 10 de setembre, al Moll de la Fusta de Barcelona i s’allargarà durant més d’una setmana, concretament fins al diumenge 19.

Durant aquests dies, els vins de la DO Catalunya comptaran amb un espai de degustació on els assistents podran tastar diverses referències de vins. Blancs, negres i rosats DO Catalunya es convertiran en els vins oficials i protagonistes d’aquesta fira que permet gaudir de diverses activitats culturals: llançaments literaris, taules rodones, nits de música i cinema, espectacles familiars, maridatges amb les presentacions, tertúlies, conta-contes, concerts, converses, signatures i, per suposat, lectures en veu alta amb autors, actors i periodistes.

No Comments

POST A COMMENT