Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Blog

HomeCellers de la DO CatalunyaBONA PRODUCCIÓ I QUALITAT A LA VEREMA D’ENGUANY

BONA PRODUCCIÓ I QUALITAT A LA VEREMA D’ENGUANY

Enguany, els cellers de la DO Catalunya van començar amb la campanya de verema la segona meitat del mes d’agost i s’allargarà fins a la primera quinzena d’octubre. A dia d’avui, s’han veremat més de 17 milions de kg de raïm, el que representa un 53% de la producció de l’any passat. Les varietats que ja s’estan veremant són el chardonnay, la garnatxa blanca, el macabeu i el moscatell d’Alexandria, pel que fa a raïm blanc; i el merlot, l’ull de llebre i la garnatxa negra entre els raïms negres.

En termes generals, es preveu una producció habitual pel que fa a la quantitat, exceptuant l’àrea del Penedès, on es preveu que sigui inferior. Pel que fa a la qualitat, tot indica, a hores d’ara, que serà molt bona. S’estan produint algunes incidències aïllades de malura, afectant sobretot a la varietat chardonnay, i alguns focus puntuals de podridura amb els macabeus.

No Comments

POST A COMMENT