Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Blog

HomeFestival AccentsLA DO CATALUNYA ESTRENA LA TARDOR AMB DIVERSES INICIATIVES CULTURALS

LA DO CATALUNYA ESTRENA LA TARDOR AMB DIVERSES INICIATIVES CULTURALS

La DO Catalunya estrena la tardor amb força, sumant-se amb els seus vins a diverses iniciatives culturals. En aquest sentit, els vins de la DO Catalunya fa dies que són protagonistes a obres de teatre i festivals, com la 35a temporada del Grup Focus, l’obra 53 Diumenges i el Festival Accents.

D’altra banda, col·labora a la nova temporada de T’estimo si he begut, que aterra al Teatre Poliorama a partir del 14 d’octubre; el Festival In-Edit de Barcelona -del 28 d’octubre al 7 de novembre als Cinemes Aribau-; el Festival Zoom (aviat s’obriran les votacions per triar el Premi DO Catalunya al Millor Format de TV català); La Setmana del Vi Català o el concurs de tast de vins a cegues del Restaurant Marejol, que estan a punt d’arrencar.

  • Festival Accents, de l’1 d’octubre al 10 de desembre – Tast de vins el 19 de novembre acompanyant l’actuació e l’artista Monkey Jane al Centre Cultural de Cambrils.
  • T’estimo si he begut, a partir del 14 d’octubre al Teatre Poliorama – Una obra de teatre que respira vi per tots els racons.
  • Festival In-Edit, del 28 d’octubre al 7 de novembre als Cinemes Aribau – Els vins de la DO Catalunya tornaran a ser els vins oficials del Festival i es podran degustar diferents referències.
  • Festival Zoom, del 23 al 28 de novembre a Igualada i Barcelona – Tant la inauguració de la 19a edició com la cloenda, celebrades a l’Ateneu Igualadí, comptaran amb la presència dels vins de la DO Catalunya.
  • Setmana del Vi Català, del 18 al 24 d’octubre – Per segon any consecutiu, comptarà amb la participació de la DO Catalunya. 
  • Concurs de tast de vins a cegues del restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú – Els guanyadors obtindran un lot de vins DO Catalunya com a premi.

No Comments

POST A COMMENT