Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

LA DO CATALUNYA TÉ UN PAPER A ’53 DIUMENGES’, LA NOVA COMÈDIA DE CESC GAY

La DO Catalunya col·labora una vegada més amb T de Teatre en una producció de Misògines, Elefant, Mola i Teatre Romea amb el suport de l’ICEC.

En aquesta ocasió, la DO Catalunya té un paper propi a l’escena en forma de product placement, per tant, la DO i les referències que hi col·laboren, seran directament anomenades en una de les escenes de l’obra. Aqueta referència serà diferent a cada passi, per donar cabuda a tots els cellers que han decidit participar-hi.

L’obra de Cesc Gay, és una comèdia que narra la història de tres germans i el repartiment està encapçalat per Pere Arquillué, acompanyat de les actrius Marta Marco i Àgata Roca i l’actor Lluís Villanueva. I tot i que l’estrena es farà dins el marc del Festival de Teatre Temporada Alta el proper dijous 26 de novembre i s’allargarà fins el diumenge 29, la temporada fixa tindrà seu al Teatre Romea, a partir del 3 de desembre.

CELLERS DO CATALUNYA PARTICIPANTS

Aquests són els cellers de la DO Catalunya que han anat apareixent a escena, presentats per l’actor i un dels protagonistes de l’obra, Lluís Villanueva.