Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

La Denominació d’Origen (DO) Catalunya organitza el VIè concurs BlocDOCat amb la finalitat de reconèixer i premiar les iniciatives particulars per difondre els valors de la cultura del vi i del vi català. La DO Catalunya manté una visió innovadora i creativa del vi, i amb aquest criteri vol reconèixer els espais virtuals de reflexió, divulgació, intercanvi d’opinions, valoracions i tastos de vins catalans, una eina que considerem important i de gran projecció per a la difusió de la cultura del vi, en especial a Catalunya.

 

Al llarg dels més de 10 anys del Concurs BlocDOCat, el món de la comunicació ha viscut grans canvis: han aparegut nous suports i canals i d’altres han perdut pes i/o presència. El concepte transmèdia esquitxa la majoria de les comunicacions de professionals i particulars i aquest certamen pretén reconèixer la difusió de la cultura del vi en tots els canals i suports possibles.

 

D’una altra banda, la vocació de la DO Catalunya ha estat exportadora i internacional des de la seva creació. És per això que la VI edició d’aquest concurs no ha comptat amb categories en funció de l’origen / ubicació dels participants.

 

Qualsevol persona, de qualsevol país, ha pogut presentar-se a qualsevol de les 3 categories establertes, sempre que hagi complert amb els requisits marcats a les bases.

 

Les 3 categories de participació d’enguany han estat:

  • Millor vídeo sobre #vicatalà i cultura del vi
  • Millor imatge sobre #vicatalà i cultura del vi
  • Millor text sobre #vicatalà i cultura del vi

Consulta aquí les bases completes!

A la categoria de Millor vídeo sobre #vicatalà i cultura de vi: Meritxell Falgueras per “Sortiu de l’armari vinícola amb la DO Catalunya”

A la categoria de Millor imatge sobre #vicatalà i cultura de vi: Anna Toledano, per “Open a bottle of sparkling wine!”

A la categoría de Millor text sobre #vicatalà i cultura del vi: Oriol Vicente y Glops d’Història, por “Be dolç, my friend”

Menció especial als criteris periodístics, grafisme i contingut a la categoria de Millor vídeo sobre #vicatalà i cultura del vi: Enoturista, per “Visita al celler Marco Abella”

Menció especial a l’espontaneïtat i naturalitat a la categoria de Millor imatge sobre #vicatalà i cultura del vi: Jordi Guillemí, por “Provisió de vitualles”

Menció especial a l’estètica a la categoria de Millor imatge sobre #vicatalà i cultura del vi: Maria Rosa Ferré Galimany, por “Gotims de Merlot”

Menció especial a la documentació i investigació a la categoria de Millor text sobre #vicatalà i cultura del vi: Alejandro López, por “Vinos D.O. Catalunya”

Menció especial a la qualitat literària a la categoria de Millor text sobre #vicatalà i cultura del vi: Carme Gasull, por “Vins de la Memòria, homenatges líquids emocionants”

Presentació del jurat del 6è Concurs BlocDOCat

Presentació del 6è Concurs BlocDOCat