Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Els vins de la DO Catalunya t’esperen al Festival Cruïlla 2021!

Teniu ganes de Cruïlla? La DO Catalunya se suma al Festival d’enguany, que se celebrarà a Barcelona els dies 8, 9 i 10 de juliol. Durant aquests tres dies, podreu gaudir d’un ampli ventall de vins de la DO Catalunya i un equip de professionals us ajudaran a escollir la referència més afí als vostres gustos.

Amb aquesta col·laboració, que es converteix en una de les més rellevants per a aquest estiu, la DO Catalunya manté el seu compromís amb la cultura, entenent que el vi forma part també de la nostra cultura.

***El Festival Cruïlla es realitzarà al Parc del Fòrum sense distància de seguretat i amb un aforament de 25.000 persones al dia gràcies a la col·laboració amb la Fundació de Lluita Contra la Sida i Malalties Infeccioses i el vistiplau de les conselleries de Salut, Cultura i Interior de la Generalitat de Catalunya.

Per fer-ho possible, caldrà que tots els assistents, incloent artistes, treballadors i periodistes, realitzin un test d’antígens cada dia abans d’accedir al recinte. Un cop fet el test, s’entregarà una mascareta FFP2 que s’haurà de portar durant el festival, excepte en el moment en què s’estigui bevent o menjant.

cartel
do cat
vins blancs
copa blanca

BACH FRIZZANTE (CODORNIU)
Varietats de raïm: Muscat

 

SELECCIÓN ESPECIAL (FREIXENET)
Varietats de raïm: Macabeu, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Muscat, Xarel·lo

 

VIÑA SOL (TORRES)
Varietats de raïm: Parellada, Garnatxa Blanca

vins rosats
copa rosada

POESIA ROSAT (VINS PADRÓ)
Varietats de raïm: Ull de llebre (Tempranillo), Merlot

 

CASTELL D’OR (CASTELL D’OR)
Varietats de raïm: Ull de llebre (Tempranillo), Merlot

vins negres
copa tinto

CAPVESPRE SUNSET (CELLERS DOMENYS)
Varietats de raïm: Ull de llebre (Tempranillo), Cabernet Sauvignon, Syrah

 

PLANA D’EN FONOLL SYRAH (SANT JOSEP WINES)
Varietats de raïm: Syrah

 

NEGRE (CA N’ESTRUC)
Varietats de raïm: Garnatxa, Syrah, Ull de llebre (Tempranillo)