Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

PREMIO DO CATALUNYA AL MEJOR FORMATO DE TV CATALÁN

La Denominación de Origen (DO) Catalunya, colaboradora habitual del Zoom Festival, patrocina de nuevo en el Festival Zoom: el premio “DO Catalunya al Mejor Formato de TV Catalán”. Esta categoria decide el ganador por votación popular, a continuación os presentamos los finalistas, que podréis votar hasta el próximo 11 de noviembre.

FINALISTAS

A2Veus

“A2veus” és un “talent show” que ha identificat els millors artistes no professionals i els ha ofert l’oportunitat de cantar una cançó amb el seu cantant o grup preferit català. I fer-ho en un concert en directe, difós per streaming i en un lloc singular (i sorpresa) de Catalunya.

Cover

“Cover” és el nou concurs musical de TV3, presentat per Miki Núñez, digital, obert per a tothom. Artistes i bandes catalanes posen el seu repertori musical a disposició de l’audiència per buscar el millor cover.

 

 

Dones en pandèmia

“Dones en pandèmia” analitza com la pandèmia ha incrementat, encara més, les desigualtats de gènere a partir de l’informe publicat per l’Institut Català de la Dona, “L’impacte de gènere de la COVID19 en dades”,  i amb la col·laboració de la Federació de Dones de Badalona.

Obrim Fil

“Obrim fil” és un programa de debat social presentat per Xavier Sardá i Ana Boadas que s’emet els dijous a La1 de TVE en desconnexió per a Catalunya. Quatre tertulians i analistes debaten a l’entorn d’una mateixa qüestió juntament amb convidats i testimonis específics del tema amb un to amable, divertit i entretingut.

 

Operació Paki

“Operació Paki” és el 1r concurs de talents de TV Cardedeu, i neix de l’aliança amb el Casal de Joves La Paki i el suport de desenes de comerços i entitats del municipi. En aquest “talent show” 10 concursants seleccionats a través d’una fase de càsting, han de mostrar les seves capacitats musicals. 

Patrimonis

La docusèrie ‘Patrimonis’ perfila un recorregut de nord a sud del país per descobrir un conjunt d’elements que conformen l’essència d’aquest país. Ho fa a partir de conceptes que són plenament vigents en la societat del segle XXI, valors necessaris, essencials que serveixen per explicar el territori i la seva gent. ‘Patrimonis’ és un viatge ple de sensibilitat que descriu paisatges, però també gent i oficis, artesans, pescadors,…

Persona infiltrada

En cada capítol de “Persona infiltrada”, una cara coneguda passarà dotze hores amb una família amb l’objectiu de descobrir qui no és realment de la família i, per tant, descobrir qui és la persona infiltrada.

Retrats

‘Retrats’ és una porta oberta a descobrir i compartir el coneixement i les reflexions de figures rellevants de la nostra societat. Recull el treball i els pensaments de personatges destacats en àmbits variats com la filosofia, la fotografia, les arts plàstiques, la medicina, la literatura, la ciència política, la música o l’activisme social, entre d’altres.

Revolució 4.0

En cada nou capítol de ‘Revolució 4.0’, el programa es pregunta com serà el món de demà en cinc àmbits que preocupen la societat: teletreball, economia, valors socials, hàbits de consum i salut. Per aprofundir en aquests temes cada episodi compta amb un convidat central i amb experts a l’àgora de debat.

BASES

El público otorgará, por votación popular, el premio “DO Catalunya al Mejor Formato de TV Catalán”, que tendrá un único ganador. Se podrá votar del 11 de octubre al 11 de noviembre de 2021.

Para votar, debéis entrar en www.docat.cat/votacions-zoom-festival-2021 y seleccionar el formato que consideréis que debe ser el ganador. Solo se podrá votar una vez por día e IP -para evitar las votaciones fraudulentas-.

El recuento de votos de hará a través de la web de la DO Catalunya y los resultados no se harán públicos hasta la gala de entrega de premios, el próximo 27 de noviembre.

Seguidamente, el nombre del formato ganador se publicará también en la web www.docat.cat/es; www.zoomfestival.org y en las redes sociales.

  • La DO Catalunya se reserva el derecho a no considerar o rechazar los votos que considere fraudulentos o de dudosa procedencia.
  • La DO Catalunya no se hace responsable de los resultados de la votación mientras considere que son legales y transparentes. La participación en el concurso implica la aceptación de las bases del mismo.
  • Se exonera a la DO Catalunya de cualquier responsabilidad en caso de incumplimiento de los participantes.
  • La DO Catalunya se reserva el derecho a prorrogar o suspender la votación en caso de fuerza mayor.
INFORMACIÓN SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS

En la DO Catalunya, tratamos la información que nos facilita -dirección IP- en esta votación, con la finalidad única y exclusiva de poder gestionar las votaciones al premio al “Mejor formato televisivo” del Zoom Festival. La dirección IP se conservará mientras dure el proceso de votación y será destruida de forma confidencial una vez se haya terminado dicho proceso. Los datos no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a acceder a sus datos personales, los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarias a acastella@do-catalunya.com