Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

ESCAPE ROOM DO CATALUNYA

20 AL 22 DE SETEMBRE DE 2019

A LA MOSTRA DE VINS I CAVES DE CATALUNYA

Seràs capaç de descobrir el tresor que s’hi amaga?

PLACES LIMITADES

Grups: 2 a 6 jugadors

Preu: 40€/grup

CARRER FLORIDABLANCA 3. LOCAL 2

Marcel Estranyafort va ser un dels últims Estranyafort que van habitar aquest edifici. Per si no el coneixeu, va ser un  indià que a mitjans del segle XIX va anar a les Amèriques a fer fortuna.

Quan va tornar a Catalunya va decidir invertir part de la seva fortuna en dues de les seves passions. La primera era la Festa de la Mercè, on va ser un dels mecenes més importants des de l’any 1868, quan encara era una festa religiosa i popular en honor a la Mare de Déu de la Mercè -i no la festa major que coneixem avui-, fins als seus últims dies.

L’altre de les seves passions era el seu amor pel vi. N’era un gran col·leccionista i s’explica que era assidu a grans fires i subhastes arreu del mon.

Però ell sempre deia que enlloc havia tastat mai un vi com el que feien al celler del costat de casa. I que a la seva bodega particular hi havia tota una secció dedicada a aquest vi tant exquisit.

Se sap també, que un cop mort totes les seves ampolles exquisides van ser entregades als museus, personalitats, en subhastes i donacions…totes? No. Totes no. Se sospita que una de les ampolles de l’anyada de la gran nevada podria estar amagada encara aquí, a casa seva.

Però només la podran trobar aquelles persones que hagin despertat els 5 sentits, aquells que estiguin atents i disposats. El vi és aquell tresor a l’abast dels qui el desitgen.

Sereu vosaltres els afortunats de trobar l’ampolla exquisida?

WhatsApp Image 2019-08-21 at 09.58.52

HORARIS

DIVENDRES

16h

17h

18h

19h

20h

DISSABTE

11h

12h

13h

14h

16h

17h

18h

19h

20h

DIUMENGE

11h

12h

13h

14h

16h

17h

18h

19h