Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Dins el marc d’Escenes Singulars (Festival Grec), la DO Catalunya se suma a la col·laboració d’enguany de Coincidències i l’associació Menja’t Montjuïc per crear la “Ruta del vi sense complexos”.

Durant el cap de setmana del 2 al 4 d’octubre, amb la compra de l’entrada, podràs gaudir d’una copa de vi DO Catalunya a qualsevol dels següents establiments:

  • Ca n’Estruc xarel·lo de Ca n’Estruc i Ca n’Estruc negre – Petit Montjuïc (rutes taronja, groga, vermella i rosa)
  • Filigrana blanc del Celler Pla de Morei (procedent de vinyes eco) i Vinya Nostra negre de Ramon Roqueta (procedent vinyes eco) – Casa Xica (rutes taronja, groga, vermella i rosa)
  • Viña Sol blanc de Torres i Torres Coronas – Come Día (rutes taronja, groga i rosa)
  • Poesia blanc de Vins Padró i Capvespre Sunset negre de Coop. Domenys. (Vinari d’or de la passada edició) – El Carro Gros (rutes groga i vermella)
  • Vinya Nostra blanc de Ramon Roqueta i Filigrana negre del Celler Pla de Morei – Lascar 74 (rutes blava i verda)
  • Plana d’En Fonoll Syrah de Sant Josep Wines i Plana d’En Fonoll blanc – Koska Taverna (rutes blava i verda)
  • Clos Primat negre i Clos Primat blanc – Archimissa Gastrobar

Pots triar entre tres rutes diferents, si vols trobar la que millor encaixa amb les teves preferències artístiques, pots trobar-ne tota la informació aquí.

Posteriorment, la promoció s’allargarà fins el proper 12 d’octubre, perquè pugueu seguir gaudint d’una copa de vi DO Catalunya amb la compra de talonaris als mateixos locals de la ruta.

Menja’t Montjuïc és un projecte que, sota el lema BAR I MUNTANYA, vincula l’oferta cultural del Parc de Montjuïc amb l’activitat gastronòmica del Poble-sec. Podeu trobar-ne més informació aquí.