Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

La Quinta de la DOCat

Els vins de la DO Catalunya presents al Cinema a la Fresca de Sala Montjuïc

Nit de música i cinema amb el segell DO Catalunya

Un estiu més, la DO Catalunya s’ha sumat a la promoció del cinema i la cultura de la mà del Cicle de Cine a l’aire lliure de Sala Montjuïc per maridar amb els seus vins una selecció de les millors pel·lícules de tots els temps, concerts i curmetratges i seguir fent difusió de la cultura del vi,

La presència en aquesta activitat  s’emmarca dins l’objectiu de la DO Catalunya d’apropar el vi a un segment de públic més jove i que està més allunyat de la cultura del vi tot maridant  un munt d’activitats culturals i lúdiques que han tingut lloc arreu de Catalunya durant aquest estiu.

Un tast de vins, cinema a la fresca i visita al castell de Montjuïc de Barcelona van ser algunes de les propostes que la DO Catalunya i la Sala Montjuïc van oferir al llarg de tot el cicle de projeccions durant el passat mes de juliol.