Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Recordi*

Categoria A: preu mig del cobert per sobre dels 40€.

– Mínim 6 Denominacions d’Origen catalanes.

– Mínim 3 referències DO Catalunya.

Categoria B: preu mig del cobert de 20 a 40€

– Mínim 5 Denominacions d’Origen catalanes.

– Mínim 2 referències DO Catalunya.

Categoria C: preu mig del cobert per sota dels 20€

– Mínim del 50% dels vins de la seva carta de Denominacions d’Origen catalanes.

– Mínim 1 referència DO Catalunya.


Per tal de certificar que les dades són correctes necessitem una còpia de la seva carta de vins. Pot enviar-nos la URL si la té publicada al seu web o adjuntar-nos una còpia escanejada:


Segons l’establert a la Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos de Carácter Personal, li informem que les seves dades personals seran incorporades als fitxers titularitat de la Denominació d’Origen Catalunya , amb la finalitat d’informar-li dels nostres productes i dels actes organitzats per la Denominació d’Origen Catalunya . En qualsevol moment pot oposar-se a l’enviament d’informacions comercials nostres i exercir els seus drets d’accés, rectificació i cancel·lació en els terminis establerts legalment, adreçant-se a la Denominació d’Origen Catalunya , al correu electrònic premsa@do-catalunya.com, adjuntant còpia del seu DNI.