Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Documental amb Carme Ruscadella i la col·laboració de la DO Catalunya! 

El documental “Free Way”, produït per Festimania i protagonitzat per Carme Ruscalleda -una de les principals figures de l’alta cuina-, va comptar amb la col·laboració de la DO Catalunya. El film segueix els passos del xef Raül Balam, fill de la també xef Carme Ruscalleda (i co-protagonista del documental). La figura de Ruscalleda està relacionada amb la posada en valor dels productes de proximitat. En aquest sentit, els vins de la DO Catalunya encaixen amb les seves reflexions i opinions.

El documental es va estrenar oficialment el passat 24 de setembre de 2020 al Festival de San Sebastián, amb una presentació prèvia per part dels protagonistes, del director, Àngel Parra i del productor, Pedro Peira (Festimania).

Setmanes més tard, es va projectar a l’altra punta del món, al Festival Devour de Canadà, iniciant així una gira que, tot i la situació sanitària global, es va presentar esperançadora i contempla gairebé tots els continents, els festivals més destacats i alguns canals de televisió internacionals.

Ara, el documental “Free Way” arriba als Estats Units. Es projectarà al festival internacional de cinema de Sonoma, SIFF Summerfest, que tindrà lloc els propers dies (5-8 d’agost de 2021). La projecció està prevista pel dissabte 7 d’agost a les 16:30h.