Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

La nostra agenda d'activitats

DESCOBREIX. TASTA. GAUDEIX.

El vi ha format part de la nostra cultura i tradicions des de que fenicis i romans van arribar a les nostres costes. La DO Catalunya és hereva d’aquesta tradició i per això els seus vins són presents en multitud d’accions i esdeveniments.

Actualment, la nostra agenda d’activitats s’emmarca en les campanyes La DOCat al Plat, on reivindiquem el vi com un producte importantíssim de la nostra dieta mediterrània, i La Quinta de la DOCat, on ens adrecem als nous consumidors.

LA DOCAT AL PLAT

Amb el compromís de divulgació de la cultura del vi, apostem per promoure el patrimoni agroalimentari i gastronòmic del país, del qual el vi és part fonamental. Dins d'aquesta campanya, trobem les accions que mariden vi i gastronomia com ``A taula, vi català`` o Enofusión (Madrid Fusión). Però també les activitats de la DO Cat a Alimentària i programes enogastronòmics d'estiu com Tast Vertical a Catalunya Ràdio.

LA QUINTA DE LA DO CAT

Ens adaptem a les noves maneres que tenen els joves de viure, de menjar i d'entendre el temps lliure i la cultura i per a aquest motiu oferim accions que mariden vi, oci i cultura per seduir al públic jove sense perdre de vista els seus gustos i la seva manera de fer. La clàssica Ruta de Vins a la Festa Major de Gràcia, la participació al Festival Surfcity o el Festival de Cinema a la Fresca són algunes de les accions que s'emmarquen en aquesta campanya