Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

La Quinta de la DOCat

Maridem vi i teatre al TNC

Un any més, els vins de la DO Catalunya acompanyen els espectacles culturals 

La DO Catalunya torna un any més a acompanyar amb els seus vins diverses cites culturals i artístiques. Reivindiquem el vi com a part de la nostra cultura i formem part d’aquests esdeveniments de forma natural.

En aquest marc, aquest 2017, la DO Catalunya torna a col·laborar amb el Teatre Nacional de Catalunya per oferir un maridatge teatral que permetrà als assistents a moltes de les seves estrenes a compartir les impressions sobre les obres acabades de veure amb un tast de vins que permeti aprofundir en la cultura vinícola catalana.

La DO Catalunya afegeix així una nova activitat a la seva agenda cultural, que se suma al cicle d’activitats que s’estan portant a terme juntament amb l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i la seva plataforma Catalan Arts per promocionar els projectes relacionats amb les empreses culturals catalanes a fires internacionals.