Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Programa

HomePrograma
L’obertura de portes es farà a partir de les 9:00h. Recomanem arribar entre les 9:00 i 9:30h per tal de facilitar l’entrada i la recollida de les acreditacions.
9:30h | Inauguració
10h | Taula rodona. Maneres de servir a casa

MODERADOR

Josep Sucarrats.

Periodista i director de la revista gastronòmica Cuina

MEMBRES TAULA

1. Pau Arenós. Periodista i crític gastronòmic

2. Núria Gironés. Gerència i sommelier de Ca l’Isidre

3. Montse Velasco. Sommelier de la Cuina del Guinardo

4. Pere Monje. Director de Via Veneto (1* Michelin)

5. Albert Alonso. Grup Olivé

10:30h | Estratègies digitals per a la captació de clients

PONENT

Esther Maderuelo.

Especialista en màrqueting digital i comunicació de negocis

11:30h | Maridatges del Mar
11:30h | Transformació digital en el canal Horeca

PONENTS

Quim Casellas. Xef Hotel Restaurant Casamar (1* Michelin)

Àlex Peiró. Sommelier Hotel RestaurantCasamar (1* Michelin)

PONENT

Federico Fritzsch.

Fundador de G-Stock i consultor d’hostaleria

12:45h | El món del maridatge
12:45h | Com fer una carta de vins

PONENT

Xavi Ayala.

Sommelier Can Jubany (1* Michelin)

PONENT

Bernat Vilarrubla.

Sommelier del Restaurant Azurmendi (3* Michelin)

14-16h | Dinar a la vora del mar maridat amb vins DO Catalunya

CELLERS PARTICIPANTS

  • Ca n’Estruc
  • Castell d’Or
  • Cellers Grau i Grau
  • Clos d’Agon
  • El Grial
  • L’Olivera
  • Marco Abella
  • Mas de la Pansa
  • Més que paraules
  • Padró i família
  • Pla de Morei
  • Roqueta Origen
  • Sant Josep Wines
  • Vinyes de l’Albà
  • Visendra
16h | Combinacions dolces

PONENTS

Miquel Guarro. Director de pastisseria de l’Escola Hofmann

Lluisma Barba. Professor d’enologia de l’Escola Hofmann