Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

La Quinta de la DOCat

Vi, espectacle i vistes amb Terrats en Cultura

Els vins de la DO Catalunya mariden teatre, dança i poesia

a la 5a temporada d’aquesta proposta cultural

Per segon any consecutiu, la DO Catalunya ha acompanyat la 5a temporada de la iniciativa cultural “Terrats en Cultura”, organitzat per Coincidències. Un cicle que neix amb la voluntat de recuperar la vessant social, lúdica i cultura en diferents terrats barcelonins per gaudir de la ciutat de Barcelona.

Els vins de la DO Catalunya han estat presents en la diversitat d’activitats culturals i multidisciplinars que han omplert aquesta temporada, des de concerts, fins a dança, teatre i cabaret a diferents terrats privats de la ciutat.

Com ja és tradicional, per finalitzar amb la temporada, també es va celebrar la jornada Terrats de Vi. En aquesta ocasió, el maridatge es va realitzar sota el nom Sants Bebedors amb narracions de grans personatges incompresos i una selecció de diferents varietats vitivinícoles que formen part de la DO Catalunya.