Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

La Quinta de la DOCat

Bacus to the future  /  Àlex S. Roca i Andrés Palomino

Sobre l’autor

Alex S. Roca

Il·lustrador, animador i creador d’historietes de caire friki i amb un personal estil. És fundador de la productora de vídeo i postproducció Quarantados. Ha realitzat animacions per TV, cinema i vídeos virals com Españistán. L’Àlex és creador de personatges i històries amb picades d’ullet al cinema fantàstic, les sèries de TV i els còmics de culte. Es coautor, amb Andrés Palomino, de ¿Dónde está el guionista?.

 

Andrés Palomino

Prolífic escriptor, monologuista i autor de còmic. Des del 2008 publica les tires del seu webcòmic Las crónicas PSN protagonitzades per uns aficionats als còmic, jocs de rol i videojocs. Ha publicat Manual para padres frikis¿Dónde está el guionista? i el llibre Generació Tomàtic. Paral·lelament treballa com a guionista del programa infantil de TVC, El Club Super3. La seva última obra, finançada per crowdfunding, és Por Crom, aventuras épicas de un heavy rolero.

No vols perdre’t cap Vinòmic? 

 

[AddToAny]