Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

La Quinta de la DOCat

Els sentits del Vi  /  Jordi Carrión i Martí Tognola

Sobre l’autor

Martín Tognola

Il·lustrador nascut a Buenos Aires que viu Barcelona des de fa més de 20 anys. Ha treballat per La Vanguardia, Le Monde, The Washington Post, The New York Times, Hollywood Reporter i Time Out. Actualment treballa en el món editorial, dibuixant historietes i realitzant projectes més personals. També coordina el projecte grupal Los lunes, autismo. Els seus dibuixos han cobrat vida gràcies a l’animació a la façana del Ajuntament de Barcelona i a l’Auditori de Barcelona.

 

Jordi Carrión

Escriptor i director del Màster en Creació Literària de la Universitat Pompeu Fabra- BSM de Barcelona. Ha publicat, amb Sagar Fornies, el còmic Barcelona. Los vagabundos de la chatarra (Ed. Norma). I, entre altres llibres de no ficció, Teleshakespeare (Ed. Errata Naturae), Librerías(Ed. Anagrama) i Barcelona: libro de los pasajes (Ed. Galaxia Gutenberg).A més, escriu regularment en The New York Times en espanyol.

No vols perdre’t cap Vinòmic? 

 

[AddToAny]