Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Vins sense complexes, by Macarena

Trenquem amb els tòpics i parlem sobre el vi de forma planera,

sense massa tecnicismes, per gaudir-ne al màxim.

Com i quan?

 

Cada dijous publicarem una nova càpsula, un vídeo breu amb un consell o curiositat al voltant del món del vi.

L’encarregada de fer-ho serà la sommelier Macarena Muñoz, amb la col·laboració de Cupatges, una de les principals revistes en llengua catalana de divulgació de la cultura del vi i la gastronomia.

T’ho perdràs?

 

 

 

Macarena Muñoz

Tot i que fa relativament poc que la Macarena es dedica al món del vi, això seu és vocacional. Des de petita ja jugava envoltada d’ampolles i productes gourmet mentre ajudava al seu pare al Colmado Quílez.

 

El 2009, després d’un temps allunyada de la ciutat comtal, canvia de professió i torna a Barcelona a treballar amb el seu pare al Colmado, al principi portant la paperassa tot i que poc a poc, descobreix la seva passió pel vi i comença a apuntar-se a cursos i tastos fins que finalment, el 2013 comença el curs de sommelier a l’ESHOB.

 

Actualment es formadora en cava i tècnica especialitzada en vins generosos i vinagres de Montilla-Moriles. A més a més, col·labora amb el cursos i maridatges que s’imparteixen al Colmado Quilez i s’apunta a tots els cursos, tastos i fires que pot.

 

Les xarxes socials, concretament Instagram, són un hobby que li permet arribar a més gent ensenyant les coses que li apassionen perquè, tal i com ella predica, fa falta “més gent que gaudeixi del vi i menys tecnicismes per comunicar”.