Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Zoom Festival

PREMI DO CATALUNYA AL MILLOR FORMAT DE TV CATALÀ

VOTACIONS OBERTES DEL 5 AL 20 DE NOVEMBRE

PREMI DO CATALUNYA AL MILLOR FORMAT DE TV CATALÀ

Enguany el Zoom Festival, (Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya) estrena el “Premi DO Catalunya al Millor Format de TV Català”.

Per això, a banda d’estrenar una nova categoria de premis, el Zoom Festival i la Denominació (DO) d’Origen Catalunya han decidit obrir el premi a votació popular, perquè sigui el públic qui decideixi quin ha de ser el format guanyador.

 

Els candidats al “Premi DO Catalunya al Millor Format de TV” són programes que es van inscriure per participar al Zoom Festival en les categories d’Entreteniment i Culturals & divulgatius, tot i que, alguns, finalment van quedar fora de la secció oficial. Els cinc formats que opten a aquest premi, es troben actualment en emissió i són els següents:

 

Moltes gràcies a tots el que heu votat pel Premi DO Catalunya al Millor Format de TV en Català! El guanyador es desvetllarà el proper 30 de novembre a la gala d’entrega de premis del Zoom Festival 2019.

BASES

El públic atorgarà, per votació popular, el premi “DO Catalunya al Millor Format de TV Català”, que tindrà un únic guanyador. Es podrà votar del 5 al 20 de novembre de 2019.

Per votar cal que entreu a www.docat.cat/zoom-festival-19 i seleccionar el format que considereu que ha de ser el guanyador. Només es podrà votar una vegada per IP -per tal d’evitar les votacions fraudulentes- i per completar la votació, s’haurà de seleccionar l’acceptació d’aquestes bases.

El recompte de les votacions es farà a través de la web de la DO Catalunya i els resultats d’aquesta no es faran públics fins la gala d’entrega de premis el proper 30 de novembre al teatre Ateneu d’Igualada.

Tot seguit el nom del format guanyador es publicarà també a la web www.docat.cat; www.zoomfestival.org i a les xarxes socials.

 
  • La DO Catalunya es reserva el dret a no considerar o a rebutjar els vots que consideri fraudulents o de dubtosa procedència.
  • La DO Catalunya no es fa responsable dels resultats de la votació mentre consideri que són legals i transparents.
  • La participació al concurs implica l’acceptació de les bases del mateix.
  • S’exonera a la DO Catalunya de qualsevol responsabilitat en cas d’incompliment dels participants.
  • La DO Catalunya es reserva el dret a prorrogar o suspendre la votació en cas de força major.
 
INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

A la DO Catalunya, tractem la informació que ens facilita –adreça IP- en aquesta votació, amb la finalitat única i exclusiva de poder gestionar les votacions al premi al “Millor format televisiu” del Zoom Festival. L’adreça IP es conservarà mentre duri el procés de votació i serà destruïda de forma confidencial un cop s’hagi acabat l’esmentat procés. Les dades no se cediran a tercers. Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries a acastella@do-catalunya.com