Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

PREMI DO CATALUNYA AL MILLOR FORMAT DE TV CATALÀ

La Denominació d’Origen (DO) Catalunya, col·laboradora habitual del Zoom Festival, patrocina de nou al Festival Zoom: el premi “DO Catalunya al Millor Format de TV Català”. Aquesta categoria decideix el guanyador per votació popular, per tant a continuació us presentem els finalistes, que podreu votar fins el proper 11 de novembre.

FINALISTES

A2Veus

“A2veus” és un “talent show” que ha identificat els millors artistes no professionals i els ha ofert l’oportunitat de cantar una cançó amb el seu cantant o grup preferit català. I fer-ho en un concert en directe, difós per streaming i en un lloc singular (i sorpresa) de Catalunya.

Cover

“Cover” és el nou concurs musical de TV3, presentat per Miki Núñez, digital, obert per a tothom. Artistes i bandes catalanes posen el seu repertori musical a disposició de l’audiència per buscar el millor cover.

 

 

Dones en pandèmia

“Dones en pandèmia” analitza com la pandèmia ha incrementat, encara més, les desigualtats de gènere a partir de l’informe publicat per l’Institut Català de la Dona, “L’impacte de gènere de la COVID19 en dades”,  i amb la col·laboració de la Federació de Dones de Badalona.

Obrim Fil

“Obrim fil” és un programa de debat social presentat per Xavier Sardá i Ana Boadas que s’emet els dijous a La1 de TVE en desconnexió per a Catalunya. Quatre tertulians i analistes debaten a l’entorn d’una mateixa qüestió juntament amb convidats i testimonis específics del tema amb un to amable, divertit i entretingut.

 

Operació Paki

“Operació Paki” és el 1r concurs de talents de TV Cardedeu, i neix de l’aliança amb el Casal de Joves La Paki i el suport de desenes de comerços i entitats del municipi. En aquest “talent show” 10 concursants seleccionats a través d’una fase de càsting, han de mostrar les seves capacitats musicals. 

Patrimonis

La docusèrie ‘Patrimonis’ perfila un recorregut de nord a sud del país per descobrir un conjunt d’elements que conformen l’essència d’aquest país. Ho fa a partir de conceptes que són plenament vigents en la societat del segle XXI, valors necessaris, essencials que serveixen per explicar el territori i la seva gent. ‘Patrimonis’ és un viatge ple de sensibilitat que descriu paisatges, però també gent i oficis, artesans, pescadors,…

Persona infiltrada

En cada capítol de “Persona infiltrada”, una cara coneguda passarà dotze hores amb una família amb l’objectiu de descobrir qui no és realment de la família i, per tant, descobrir qui és la persona infiltrada.

Retrats

‘Retrats’ és una porta oberta a descobrir i compartir el coneixement i les reflexions de figures rellevants de la nostra societat. Recull el treball i els pensaments de personatges destacats en àmbits variats com la filosofia, la fotografia, les arts plàstiques, la medicina, la literatura, la ciència política, la música o l’activisme social, entre d’altres.

Revolució 4.0

En cada nou capítol de ‘Revolució 4.0’, el programa es pregunta com serà el món de demà en cinc àmbits que preocupen la societat: teletreball, economia, valors socials, hàbits de consum i salut. Per aprofundir en aquests temes cada episodi compta amb un convidat central i amb experts a l’àgora de debat.

BASES

El públic atorgarà, per votació popular, el premi “DO Catalunya al Millor Format de TV Català”, que tindrà un únic guanyador. Es podrà votar de l’11 d’octubre a l’11 novembre de 2021.

Per votar cal que entreu a www.docat.cat/zoom-festival-2021 i seleccionar el format que considereu que ha de ser el guanyador. Només es podrà votar una vegada per IP -per tal d’evitar les votacions fraudulentes- i per completar la votació, s’haurà de seleccionar l’acceptació d’aquestes bases.

El recompte de les votacions es farà a través de la web de la DO Catalunya i els resultats d’aquesta no es faran públics fins la gala d’entrega de premis el proper 27 de novembre.

Tot seguit el nom del format guanyador es publicarà també a la web www.docat.cat; www.zoomfestival.org i a les xarxes socials.

  • La DO Catalunya es reserva el dret a no considerar o a rebutjar els vots que consideri fraudulents o de dubtosa procedència.
  • La DO Catalunya no es fa responsable dels resultats de la votació mentre consideri que són legals i transparents.
  • La participació al concurs implica l’acceptació de les bases del mateix.
  • S’exonera a la DO Catalunya de qualsevol responsabilitat en cas d’incompliment dels participants.
  • La DO Catalunya es reserva el dret a prorrogar o suspendre la votació en cas de força major.
INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

A la DO Catalunya, tractem la informació que ens facilita –adreça IP- en aquesta votació, amb la finalitat única i exclusiva de poder gestionar les votacions al premi al “Millor format televisiu” del Zoom Festival. L’adreça IP es conservarà mentre duri el procés de votació i serà destruïda de forma confidencial un cop s’hagi acabat l’esmentat procés. Les dades no se cediran a tercers. Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries a acastella@do-catalunya.com