El Zoom Festival, en la seva edició 2023, torna a convocar el premi “DO Catalunya al Millor Format de TV Català.

El millor format de la televisió catalana serà decidit per votació popular. La decisió està a les vostres mans!

This poll has ended (since 8 months).

*BASES

El públic atorgarà, per votació popular, el premi “DO Catalunya al Millor Format de TV Català”, que tindrà un únic guanyador. Es podrà votar del 18 d’octubre al 16 de novembre de 2023.

Per votar cal que seleccioneu el format que considereu que ha de ser el guanyador. Només es podrà votar una vegada per IP -per tal d’evitar les votacions fraudulentes- i per completar la votació, s’haurà de seleccionar l’acceptació d’aquestes bases.

El recompte de les votacions es farà a través de la web de la DO Catalunya i els resultats d’aquesta no es faran públics fins la gala d’entrega de premis el proper 26 de novembre.

Tot seguit el nom del format guanyador es publicarà també a la web www.docat.cat; www.zoomfestival.org i a les xarxes socials.

  • La DO Catalunya es reserva el dret a no considerar o a rebutjar els vots que consideri fraudulents o de dubtosa procedència.
  • La DO Catalunya no es fa responsable dels resultats de la votació mentre consideri que són legals i transparents.
  • La participació al concurs implica l’acceptació de les bases del mateix.
  • S’exonera a la DO Catalunya de qualsevol responsabilitat en cas d’incompliment dels participants.
  • La DO Catalunya es reserva el dret a prorrogar o suspendre la votació en cas de força major.

INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

A la DO Catalunya, tractem la informació que ens facilita –adreça IP- en aquesta votació, amb la finalitat única i exclusiva de poder gestionar les votacions al premi al “Millor format televisiu” del Zoom Festival. L’adreça IP es conservarà mentre duri el procés de votació i serà destruïda de forma confidencial un cop s’hagi acabat l’esmentat procés. Les dades no se cediran a tercers. Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries a acastella@do-catalunya.com.