Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

DIGITAL WINE CONTEST DO CATALUNYA

El Concurs, abans conegut com a BlocDOCat es renova per donar veu als nous canals digitals

TORNEU A REVIURE LA GALA D’ENTREGA DE PREMIS DEL DIGITAL WINE CONTEST

GUANYADORS/ES

Consulteu tots els guanyadors/es del concurs Digital Wine Contest de la DO Catalunya

FINALISTES

No us perdeu les candidatures dels finalistes de les diferents categories del Digital Wine Contest

El concurs bianual organitzat per la DO Catalunya torna enguany, no només amb una nova imatge, sinó amb un nou nom, adaptat a la realitat de la difusió digital de continguts relacionats amb el món del vi i concretament, del vi català amb DO: ‘Digital Wine Contest DO Catalunya’.

La DO Catalunya organitza la 7a edició del concurs amb la finalitat de reconèixer i premiar les iniciatives digitals particulars per a difondre els valors de la cultura del vi i, especialment, del vi català.

Mantenim una visió innovadora i creativa del vi, i amb aquest criteri vol reconèixer els espais digitals de reflexió, divulgació, intercanvi d’opinions, valoracions i tastos de vins catalans, una eina que considerem important i de gran projecció per a la divulgació de la cultura del vi, en especial a Catalunya.

Al llarg dels més de 12 anys del Concurs BlocDOCat, el món de la comunicació ha viscut grans canvis: han aparegut nous suports i canals i d’altres han perdut pes i/o presència.

Enguany, cal sumar-hi a més la situació excepcional arran de la pandèmia global de la Covid19, i que ha suposat un augment de continguts digitals i un augment del seu consum, també en el sector del vi. La utilització d’eines telemàtiques i l’aparició i consolidació de noves xarxes socials, que ha tornat a posar de relleu la necessitat d’innovar, de l’adaptació a nous llenguatges i canals i del poder de la imatge.

El concepte transmèdia és, ara per ara, intrínsec a la majoria de mitjans professionals i no professionals. És justament aquesta transversalitat en la comunicació de la cultura del vi el que aquest concurs pretén posar de relleu.

Finalment, la DO Catalunya premiarà en el 7è Concurs BlocDOCat, a partir d’ara ‘Digital Wine Contest DO Catalunya’, 4 categories:

  • Categoria ‘Millor imatge sobre #vicatalà i cultura vitivinícola’ amb un primer premi valorat en 1.500€(1).
  • Categoria ‘Millor Vídeo sobre #vicatalà i cultura vitivinícola’ amb un primer premi valorat en 1.500€1).
  • Categoria ‘Millor text sobre #vicatalà i cultura vitivinícola’ amb un primer premi valorat en 1.500€(1).
  • Categoria ‘Millor prescriptor de #vicatalà i cultura vitivinícola’ amb un primer premi valorat en 2.000€(1).

(1)Premi subjecte a les retencions vigents.

2,000(1).

A banda del canvi de nom, el concurs inclou altres novetats amb la finalitat d’implicar a l’usuari en la selecció dels guanyadors, així com de valorar la comunicació i els continguts de qualitat dins el sector del vi i especialment del vi català.

 

Categoria ‘Millor prescriptor de #vicatalà i cultura vitivinícola’

En aquesta categoria hi podran concursar tots aquells perfils d’usuaris a xarxes socials que actuïn com a agents prescriptors de la cultura i qualitat del vi català un sentit ampli.

En aquest sentit, existeixen dues maneres de participar: inscriure’s un mateix o que una tercera persona proposi un perfil concret. En tot cas, la font de la inscripció no es farà pública.

 

Premis oberts a votació popular

Per primera vegada al a història dels Premi de la DO Catalunya, aquests s’obren a votació popular:

  • Categories de Millor imatge, Millor vídeo i Millor text: 50% votació popular i 50% jurat professional
  • Categoria de Millor prescriptor: 100% votació popular

*En cas de detectar una possible anomalia o frau, l’organització es reserva el dret de retirar de la competició qualsevol participant.

PARTICIPACIÓ

er participar, tan sols cal que ompliu el formulari per a la categoria a la qual voleu participar i que llegiu amb atenció les bases del concurs.