Una nova distinció entre els vins DO Catalunya

Qui vetlla per les seves vinyes però també assumeix tots processos fins que obrim una ampolla de vi mostra tenir un compromís ferm amb el seu producte, amb el seu entorn i paisatge i amb el seu públic. Sens dubte és una informació de valor en el moment de decidir-nos per un producte o per un altre.

Amb aquesta vocació de màxima transparència i informació als consumidors, la Denominació d’Origen Catalunya ha creat una nova distinció per alguns dels seus vins, sota la marca “Catalunya Vinyeró” que distingeix aquells vins que han estat elaborats per pagesos i pageses que elaboren i comercialitzen les seves produccions.

Quan trobem un vi DO Catalunya amb la marca “Catalunya Vinyeró” tenim la seguretat que darrera hi ha un viticultor o viticultora que ha cuidat de la vinya, ha elaborat el vi exclusivament amb els seus raïms i ha assumit la seva comercialització.

Ja es poden trobar al mercat diverses referències “Catalunya Vinyeró” i durant els propers mesos s’hi sumaran més vins.

 

Catalunya Vinyeró és sinònim que el vi que estem triant procedeix íntegrament de les nostres terres, amb raïm català, i que la seva elaboració està avalada pel Consell Regulador.

Com distingir aquests vins?

És molt senzill! Només s’ha de buscar el distintiu “Catalunya Vinyeró” a l’ampolla

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies