Back

DO CATALUNYA I GRUP FOCUS UNEIXEN TEATRE I VI CATALÀ

La Denominació d’Origen Catalunya, amb més del 50% del vi català amb DO, arrenca una nova col·laboració amb Grup Focus, la primera empresa de l’estat en producció i explotació d’esdeveniments escènics i culturals, líder en el sector amb els seus teatres: Romea, Goya, Condal i La Villarroel. De nou, el binomi vi-teatre segueix agafant embranzida dins l’univers de la DO Catalunya per reivindicar com ha fet sempre, el seu suport a la cultura, de la qual el vi en forma part. Aquest cop, ho fa per a tota la temporada 21/22 i amb l’objectiu que sigui la temporada que retorni la  normalitat a les sales, després d’un exercici marcat per la pandèmia i molt complex per ambdós sectors.

 

 

La col.laboració ha estat formalitzada aquest mateix matí pel President del Consell Regulador de la DO Catalunya, Xavier Pié, i el President del Grup Focus, Daniel Martínez de Obregón.

 

En aquesta ocasió, la DO Catalunya serà el vi en exclusiva als teatres del grup, on els assistents podran gaudir d’una copa de vi català. Però el maridatge anirà més enllà del bar del teatre i donarà el salt també a alguns dels escenaris. En els propers mesos, s’aniran desvetllant els detalls.

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies