Back

La DO Catalunya batega al ritme de la música amb les col·laboracions al Festival In-Edit i la Fira WOMEX

La DO Catalunya col·labora per primera vegada al Festival IN-EDIT de Cinema Documental Musical, que a partir del divendres 25 d’octubre celebra la seva 16a edició a Barcelona.

Enguany totes les projeccions es faràn al Cinema Aribau Multisalas -recordem que els Cinemes Aribau Club van tancar recentment les seves portes -. El Festival s’allargarà fins al 4 de novembre, i els vins de la DO Catalunya acompanyaràn al assistents, tant a la inauguració com a l’espài de la Cantina: un Pop Up Bar que només existeix mentre se celebra el Festival i que serveix a més, com a punt de trobada pels assistents.

Des de la seva creació a Barcelona el 2003, ha organitzat 36 edicions a diferents països del món, ha projectat més de 600 documentals i ha acollit a més de 800.000 espectadors!

 

Més música a la Fira Internacional WOMEX

Dins la col·laboració de la DO Catalunya amb la plataforma Catalan Arts! de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), del 24 al 28 de novembre ens traslladem a Les Palmes de Gran Canaria que aquest any es converteix en la seu de la World Music Expo (WOMEX).  

WOMEX és la fira professional de música amb arrels més important del món i enguany comptarà amb la participació de 36 empreses catalanes, l’estand de Catalan Arts – Generalitat de Catalunya i 2 showcases de grups catalans. La DO Catalunya tindrà presència dins l’stand de Catalan Arts! i oferirà una copa de cortesia als assistents.