Back

La DO Catalunya i Sofía Idoia: maridant vins i il·lustracions

Aquest cap de setmana (divendres 26 i dissabte 27) la DO Catalunya participarà en un maridatge molt especial que de nou uneix els vins de la DO amb l’art, concretament amb les obres de la il·lustradora Sofía Idoia.

 

El maridatge de vi i il·lustració tindrà lloc al bar bar “De vinos” (La Palma, 76) i es tracta de la 3a edició d’uns maridatges artístics, que coincideixen amb el Cap de Setmana del Llibre a Madrid.

 

El vi és una part innegable de la nostra cultura però, pot ser font d’inspiració artística? Precisament és el que intentarem demostrar durant les dues sessions de maridatge on els assistents podran tastar 4 referències relacionades amb quatre propostes artístiques i innumerables sensacions.

 

Per fer-ho, comptarem amb l’experiència i les il·lustracions de Sofía Idoia, artista plàstica especialitzada en Pràctica i Crítica de l’Art Contemporani. Ha viscut a Nova York i les seves exposicions i performances han viatjat per Espanya, Brussel·les i la ciutat dels gratacels. Durant les sessions, la Sofía presentarà quatre il·lustracions inspirades per cadascun dels vins proposats per al maridatge.

 

La primera sessió serà el proper divendres 26 d’abril a les 20:30h i la segona el dissabte 27 a les 18h. A més de la il·lustradora, comptarem amb la presència de la sumiller Clara Dalmau, que guiarà els assistents durant el maridatge i explicarà més detalls sobre els vins.

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies