Back

La DO Catalunya ja té nou espot

El passat dijous 11 d’abril, la DO Catalunya va presentar la seva nova campanya en una festa envoltada d’amics i amigues, música en directe i el vi com a protagonista.

Sota el lema “Un univers en cada ampolla”, el nou espot de la DO Catalunya ens proposa un viatge per reconciliar-nos amb el plaer de les petites coses. Una aventura amb tants components com tot allò que trobem cada cop que obrim una ampolla de vi: territori, paisatge, sensibilitat, emoció…. I la crida a l’acció: Aventura’t!, ens anima a emprendre aquest viatge.

El vídeo és la segona part d’un projecte que es va iniciar el passat 14 de març a les xarxes socials (Instagram i Twitter especialment) de la DO Catalunya i que ha servit per escalfar els motors de la presentació del nou relat. La campanya ha seguit les aventures de dues amigues, la Marta i l’Eva, i finalment, amb la presentació del nou espot, hem pogut conèixer el desenllaç d’aquest viatge.

 

Traspassant la barrera digital

Un dels objectius era fer partícips als usuaris del desenvolupament de la història de les protagonistes perquè se l’acabessin fent seva. Per això la campanya de les darreres setmanes ha estat esquitxada de referències i concursos entorn al relat de la Marta i l’Eva. També per aquest motiu, el lloc triat per a l’estrena ha estat el Bellucci Studios de Barcelona, un espai que recrea un modern apartament i que ha servit per jugar amb la idea que era la protagonista qui organitzava la festa.

No han faltat a la cita cellers, prescriptors i, sobretot, seguidors de xarxes de la DO Catalunya. La vetllada ha estat amenitzada pel duet acústic Canarini i maridada amb una àmplia selecció de vins DO Catalunya.

Ja podeu veure el nou espot a la web, a la secció de “Aventura’t” així com a les xarxes i al canal de youtube. Aventura’t!

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies