Back

La DOCAT patrocina “T’estimo si he begut”, la nova producció teatral de Dagoll Dagom, La brutal i T de Teatre

La DO Catalunya es cola entre bastidors per col·laborar amb aquesta obra, escrita per Empar Moliner i dirigida per David Selvas

 

Les productores catalanes Dagoll Dagom, La Brutal i T de Teatre uneixen esforços per primera vegada en aquest espectacle original ple de bon humor i que respira vi DO Catalunya per tots els cantons, tal com va explicar en roda de premsa la productora executiva, Anna Rosa Cisquella.

 

La obra s’estrenarà el proper 21 de març al Teatre Poliorama de Barcelona, on hi farà temporada, i es tracta d’un espectacle amb cançons a partir dels relats d’Empar Moliner, adaptats per ella mateixa al teatre. La interpretació anirà a càrrec de les actrius de T de Teatre, Mamen Duch, Marta Pérez, Carme Pla i Àgata Roca, a qui s’uneixen David Bagés, Mercè Martínez i Ernest Villegas. D’altra banda, la composició musical porta el segell d’Andreu Gallén, que ha fet cada peça pensant en els intèrprets i en les diferents escenes.  

 

Els mateixos actors van explicar com havien arribat fins aquí i com havia començat el projecte, un projecte que encara estan acabant de perfilar abans de l’estrena oficial. Mentrestant, els assistents a la presentació van poder gaudir d’una copa de vi DOCat i brindar per aquesta unió, un binomi teatre-vi que de ben segur ens portarà moltes alegries.

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies