Back

LA DOCAT RENOVA LA COL·LABORACIÓ AMB EL GRUP FOCUS

La DO Catalunya ha renovat aquesta temporada la seva col·laboració amb el Grup Focus. Així, els pròxims mesos podreu trobar una selecció de vins DO Catalunya a les barres dels teatres Condal, Romea, Goya i Villarroel. Una oportunitat perfecta per maridar vi i teatre, a més de conèixer una mica millor la DO Catalunya, ara que els bars dels teatres tornen a estar operatius al 100%.

 

A més de la presència als bars, els vins de la DOCat acompanyaran també algunes de les principals estrenes de la temporada, tot oferint als assistents una copa de benvinguda. La propera cita serà la setmana vinent, amb l’acte de presentació de l’obra de teatre musical ‘Golfus de Roma’, que tot i que ja fa dies que es representa al Teatre Condal, el proper dimecres 5 d’octubre celebrarà la seva estrena oficial.

 

Estigueu atents a les xarxes socials, on ben aviat sortejarem entrades per gaudir d’alguna de les properes estrenes dels teatres del Grup Focus i els vins DO Catalunya!

Un oportunitat perfecte per maridar vi i teatre, a més de conèixer una mica millor la DO ara que els bars dels teatres tornen estar operatius al 100%.

 

A més de la presència als bars, els vins de la DOCat acompanyaran també algunes de les principals estrenes de la temporada, tot oferint als assistents una copa de benvinguda. La propera cita serà la setmana vinent, amb l’acte de presentació de l’obra de teatre musical Golfus de Roma, que tot i que ja fa dies que es representa al Teatre Condal, el proper dimecres 5 d’octubre celebrarà la seva estrena oficial.

 

Estigueu atents a les xarxes socials, on ben aviat sortejarem entrades per gaudir d’alguna de les properes estrenes dels teatres del Grup Focus i els vins DO Catalunya!