Back

La winetruck de la DO Catalunya tanca amb éxit la setmana del llibre en català

La Denominació d’Origen Catalunya ha estrenat en aquesta edició de la Setmana del Llibre en
Català una winetruck des d’on poder degustar una representació de vins de la DO

 

Els vins de la DO Catalunya han estat els vins en exclusiva durant la Setmana del Llibre en Català, que s’ha celebrat al Moll de la Fusta de Barcelona del 8 al 17 de setembre. L’esdeveniment no ha parat de créixer en nombre d’expositors i assistents, i la DO Catalunya ha ofert un espai on poder acompanyar la lectura i les propostes literàries amb una copa de vi DO Cat.

En aquesta edició, la DO Catalunya ha estrenat una winetruck, una proposta de degustació més dinàmica i atractiva, des d’on els visitants de la fira han tingut l’oportunitat de gaudir d’un ampli ventall de referències de la Denominació d’Origen.

La proposta de degustació ha estat ben rebuda pels lectors que s’han apropat a la fira. Durant tota l’edició de la Setmana del Llibre en Català han passat per la winetruck de la DO Catalunya un miler de persones, i s’han servit 1.155 copes de degustació. A més, ha estat una opció sostenible per gaudir del vi a copes, ja que els recipients eren reutilitzables i retornables.

Per altra banda, la DO Catalunya també ha participat en activitats de maridatge d’algunes de les presentacions i tertúlies amb la secció “Fem una copa DO”, durant el primer cap de setmana de la fira, o el cicle “Una copa de vi DO Catalunya amb…”. Accions que també han tingut una molt bona acollida per part dels assistents.

 

Reus, 19 de setembre de 2023

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies