Back

ELS VINS DE LA DO CATALUNYA ACOMPANYARAN LA NOVA TEMPORADA DE TEATRE DEL GRUP FOCUS

La Denominació d’Origen Catalunya tornarà a ser-hi present als teatres del Grup Focus a la capital catalana, amb una proposta de maridatge entre vi i teatre

La Denominació d’Origen Catalunya tornarà a maridar amb els seus vins les obres del Grup Focus de la temporada 2024 – 2025, que es representin als teatres de Barcelona: La Villarroel, Teatre Condal, Teatre Goya i Teatre Romea. La presentació de la nova temporada de Focus ha posat l’accent en el teatre com a punt de trobada i nexe d’unió de diferents generacions, i que es veu recollida sota la campanya ‘Grans Teatrerus’.

Per quarta temporada la DO Catalunya i el Grup Focus repeteixen en el seu exitós binomi vi-teatre, reforçant el compromís de la DO Catalunya amb la cultura catalana, juntament amb altres accions que promou la denominació a la literatura, la música, la ràdio i la televisió. Els vins de la DO Catalunya seran les referències vitivinícoles en exclusiva al bar dels teatres propietat del Grup Focus a la Ciutat Comtal, on el públic podrà gaudir d’una copa a les estrenes de les obres.

Així mateix, la DO Catalunya sortejarà un cop al mes entre els espectadors que assisteixin a les representacions teatrals del grup, un lot amb vins segell DO Cat. Per poder participar en el sorteig, els assistents hauran d’omplir les butlletes DO Catalunya que trobaran a La Villarroel, Teatre Condal, Teatre Goya i Teatre Romea.

De nou, en aquesta temporada els vins de la DO Catalunya fan el seu salt a escena amb la seva presència a algunes de les obres com per exemple ‘El Favor’, que tornarà al Teatre Goya l’abril de 2025.

El Grup Focus va tancar la darrera temporada amb una xifra de 471.000 espectadors i una recaptació de més de 10 milions d’euros, que suposa un 11% més que l’exercici anterior.