Back

“Bohèmia” es projecta al London Spanish Film Festival

“Bohèmia”, el curt impulsat per la DO Catalunya i estrenat fa gairebé un any, segueix la seva ruta de festivals. Després del gran èxit aconseguit  al Long Beach International Film Festival de Nova York, on recordem que va rebre el premi del Jurat al Millor Curt en Llengua Estrangera, ara ens toca desplaçar-nos fins a Londres. Concretament al London Spanish Film Festival!

El London Spanish Film Festival celebra enguany la seva 14a edició del 26 al 30 de setembre de forma paral·lela al Regent Street Cinema i als Cinemes Lumière de Londres. Els més de 10 anys d’experiència dins el panorama audiovisual independent de Londres l’han convertit en una de les millors plataformes per a presentar al públic anglosaxó diverses produccions catalanes -7 en total aquest any-.

Aquest any es projectaràn un total de 9 pel·lícules, 3 documentals i 3 curts, entre ells “Bohèmia” que es projectarà aquest divendres 28 de setembre a les 20.40h precedint la pel·lícula “La Vida Lliure”, de marc Recha.

Bohèmia és un projecte de la Denominació d’Origen Catalunya, basat en el Vinòmic homònim de David Morancho y adaptat a la gran pantalla per la cineasta Anna Petrus i pel productor Jordi Comellas.

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies