Back

Una setmana dedicada als vins amb DO

La propera setmana gaudirem d’uns dies d’activitat força intensos per al sector dels vins amb DO. En primer lloc perquè a partir de dilluns comença a Barcelona la 7a edició de Hotels amb DO, una iniciativa  que neix de la col·laboració del Gremi d’Hotels de  Barcelona amb l’INCAVI. La proposta s’llargarà del 17 al 23 de setembre i oferirà tastos de vi de les diferents denominacions d’origen als hotels més emblemàtics de la ciutat. Així que a part de degustar bons vins, és una oportunitat excel·lent per descobrir nous racons de la ciutat.

La Denominació d’Origen Catalunya tindrà aquest any el seu espai a l’Hotel OD Barcelona -al Carrer d’Aragó, 300-, i els tastos tindran lloc dimecres 19 i divendres 21 a partir de les 19h a la Vinoteca de l’hotel. Un espai molt acollidor obert al públic, amb llum natural i amb un característic disseny minimalista, seguint la línia del OD. Les dues sessions de tast estaran guiades per una sumiller de la DO, i en elles es podran tastar fins a 6 referències vinícoles de la DO Catalunya.

Us podeu apuntar als tastos aquí!

 

Setmana dedicada al vi amb DO

Per altre banda, i per acabar-ho d’arrodonir, tots els participants dels Hotels amb DO seran obsequiats amb una invitació par la 38a Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que se celebrarà a Barcelona dels dies 21 al 24 de setembre en el moll que connecta amb el passeig del Port Olímpic, entre la Torre Mapfre i l’Hotel Arts. La Mostra acollirà una setantena de cellers de les 12 DO Catalanes.