Back

Cinema a la fresca sota el cel de Barcelona amb vins DO Catalunya

El passat 29 de juny va començar la 16a edició del Festival de Cinema a la Fresca de la Sala Montjuïc, al Fossat de Santa Eulàlia del Castell de Montjuïc.

La DO Catalunya és la Denominació d’Origen Catalana que estarà present durant les setmanes que dura el Festival, ja que els seus vins es podran consumir dins del recinte, una acció més amb la que es pretén posicionar el vi com a part imprescindible de la nostra cultura.

Enguany es projectarà a la gran pantalla l’enciclopèdia animada de la DO Catalunya, la Bacuspèdia, que donarà la benvinguda al públic assistent abans de començar cada sessió de cinema a la fresca, una manera fresca i original d’ensenyar a tothom conceptes claus del món del vi, sense caure en paraules gaire tècniques.

També, com cada any, la DO Catalunya té la possibilitat de participar en un tast de vins guiat. Aquesta vegada la trobada va ser el dia 9 de juliol, abans del concert Crazy Red Balls (swing) i de la pel·lícula Dunkerque, de Christopher Nolan. Una vintena de persones van assistir-hi i tastar 4 referències de vi diferents de la DO Catalunya.

Un any més s’esperen més de 28.000 espectadors, que assistiran a un total de 16 sessions de pel·lícules, curtmetratges i també concerts fins el dia 3 d’agost.

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies