Back

DO Catalunya, vins oficials de la 37a edició de la Setmana del Llibre en Català

Avui s’ha presentat la nova edició de La Setmana, que se celebrarà del 6 al 15 de setembre a l’Avinguda de la Catedral de Barcelona

Enguany la Denominació d’Origen Catalunya s’estrena com a patrocinadora i es converteix així en el vi oficial de la 37a edició, de manera que els vins DO Catalunya es podran trobar a la barra de La Setmana. D’altre banda, la DO Catalunya serà l’encarregada d’acompanyar un cicle d’activitats anomenat  “Fem una copa DO Catalunya amb…” on un periodista cultural conversarà amb diferents autors. Els autors que hi participaran són:  Ferran Torrent, Jordi Lara, Marc Pastor, Irene Solà, Toni Sala, Mireia Sallarès, i un “Fem una copa amb…” amb diversos autors i editors de Quaderns Crema. 

 

Un dels esdeveniments culturals més importants del país

La Setmana del Llibre en Català està considerat un dels esdeveniments culturals més importants del país, ja que permet reconèixer la tasca de les editorials que editen en català i dels llibreters, que en donen visibilitat. Un punt de trobada per lectors, llibreries, editorials i revistes amb una àmplia proposta d’activitats per a tots els públics. La DO Catalunya, ferma defensora del vi com a part del nostre patrimoni cultural, no podia faltar a la cita.

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies