Back

La DO Catalunya col·laboradora del Tast Vertical de Catalunya Ràdio, dirigit per Empar Moliner

Es tracta de la 6a temporada del programa que com ja és costum comptarà amb la col·laboració de Ramón Francàs i Àlex Torío per omplir l’estiu de refrescant vi

 

El programa ‘Tast Vertical’, conduït per Empar Moliner, torna per sisena temporada consecutiva aquest estiu a Catalunya Ràdio, amb el patrocini de la Denominació d’Origen Catalunya. El refrescant programa de vins també compta un any més amb el cantautor Àlex Torío i amb el periodista especialitzat i sommelier professional Ramon Francàs.

 

Enguany la cita amb els vins a Catalunya Ràdio serà tots els dissabtes i diumenges, de 12 a 13 hores. La nova temporada, que compta amb 11 programes, s’estrenarà el diumenge 28 de juliol i s’allargarà fins a l’1 de setembre. 

 

Les accions de la  DO Catalunya per a promoure el consum de vi català a la restauració, les varietats ancestrals de raïm d’abans de la fil·loxera que s’estan recuperant, l’aposta per les varietats autòctones (des de l’escanyavelles al sumoll tot passant pel macabeu i la garnatxa peluda), la compra de vi a l’avançada, els maridatges i fins i tot algunes de les parelles catalanes que treballen conjuntament (i discuteixen) elaborant vins, protagonitzaran aquesta sisena edició del ‘Tast Vertical’.

 

No hi faltarà una àmplia selecció de vins de la DO Catalunya, de tota la geografia catalana, i la música més escaient per a harmonitzar amb les refrescants propostes.

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies