Back

La DO Catalunya celebra el seu Divendres DiVins al Más Miró de Mont_roig del Camp

El Cicle Divendres DiVins torna per sisè any consecutiu amb les seves propostes que combinen música, vi i la visita a un espai patrimonial. El proper 19 de juliol serà el torn de la DO Catalunya

Des del passat 5 de juliol i fins el proper 16 d’agost fins a 7 Denominacions d’Origen (DDOO) del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre participaran enguany dels Divendres DiVins: la DO Tarragona, la DO Penedès, la DO Conca de Barberà, la DOQ Priorat, la DO Terra Alta, la DO Catalunya i com a novetat, la DO Costers del Segre que és la DO convidada.

 

Visita guiada al Mas Miró

Aquest any, la DO Catalunya ha triat el Mas Miro, a Mont-roig del Camp, per celebrar el seu Divendres DiVins, el proper 19 de juliol. Mas Miró, més enllà del seu valor històric o arquitectònic, va ser la principal font d’inspiració de Joan Miró en els inicis de la seva carrera. En paraules del propi Miró: “Tota la meva obra és concebuda a Mont-roig”. El Mas acull actualment la Fundació Mas Miró, i està format per: la masia, el jardí, el taller, el galliner, els camps, la capella i el corral.

 

Maridatge de vins DO Catalunya amb la música del duet SON 2

Els encarregats de maridar els vins DO Catalunya després de la visita guiada pel Mas són el duet: SON 2, format per Roberto B Gonzalez Klawitter i Daniel Morell Roberto B. amb SON 2, un projecte que experimenta amb els ritmes argentins, cubans, xilens, el flamenc de la cobla o la música clàssica. La seva música pertany al gènere romàntic, en la qual s’inclouen els boleros i la música llatina. La seva proposta musical anirà maridada amb vins DO Catalunya, especialment seleccionats per acompanyar cada peça musical.

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies