Back

La DO Catalunya es vesteix d’estiu

La Denominació d’Origen Catalunya inicia la temporada d’estiu amb el Cinema a la fresca a la Sala Montjuïc, les Festes de Gràcia i molt més. Descobriu totes les activitats previstes per les properes setmanes

Amb la temporada d’estiu la Denominació d’Origen Catalunya surt al carrer perquè el seus vins acompanyin un munt d’iniciatives molt estiuenques i aptes per a tots els públics. Algunes d’elles ja fa dies que van engegar, com és el cas de Terrats en Cultura, que va obrir la programació el passat mes de maig a Barcelona amb el trio de veus de The Sey Sisters. Enguany, el cicle ha estat nominat als Premis Butaca, com a Millor iniciativa per a públics, i un any més, podreu maridar tots els espectacles (música, dansa, teatre) amb vins DO Catalunya.

 

Cinema i festes majors

 

El cicle de cinema Sala Montjuïc presenta del 28 de juny al 2 d’agost una selecció de pel·lícules que combina títols comercials de qualitat, cinema d’autor, clàssics, musicals i pel·lícules de culte. Els vins oficials de la Sala són els de la DO Catalunya, col·laboradora del Festival. A banda, la DO oferirà 2 tastos guiats de vi DO Catalunya en petit format.

 

A mitjans de mes, la DO viatjarà a Menorca per segon any per col·laborar de nou amb el Festival de Cinema de Menorca, un destí que sempre ve molt de gust i que del 15 al 20 de juliol passarà per la Ciutadella, Maó i l’Illa del Rei.

 

Ja ben entrat l’agost, torna la Festa Major de Gràcia. Per 8è any consecutiu la DO Catalunya col·labora amb les Festes, que se celebraran del 15 al 21 d’agost i on de nou podrem gaudir de la Ruta de vins de la DO Catalunya “A cada carrer, tasta un vi”, que l’any passat va batre rècord d’assistència i que enguany compta amb la participació de 12 carrers.

 

Macrotastos i concursos – A banda, com ja és costum, se celebraran dos macrotastos a l’espai gastronòmic el Cargol Graciós i els vins DO Catalunya, vins oficials d’aquesta Festa Tradicional d’interès nacional, maridaran el sopar de germanor. Pel que fa a les xarxes socials, després de l’èxit del concurs de fotografies de la darrera edició (#MésGràcia #RutaVinsDOCat), properament es donaran detalls de nous concursos on se sortejaran lots de vi DO Catalunya,

 

A més a més, la DO Catalunya renova el patrocini amb el programa estiuenc dirigit per Empar Moliner, Tast Vertical. Un programa per descobrir-ho tot al voltant del vi: els colors, quines copes utilitzar, conèixer sommeliers, conèixer les diferents DDOO, etc. Es tracta de la 6a temporada que com ja és costum comptarà amb la col·laboració de Ramón Francàs i Àlex Torío. En total 12 programes que s’emetran tots els dissabtes i diumenges de 12 a 13h a partir del proper 27 de juliol.

 

Altres activitats de la temporada d’estiu de la DOCat

 

Divendres DiVins – S’ha renovat la participació al Divendres DiVins, que combina música, vi i la visita a un espai patrimonial. L’activitat de la DO Catalunya se celebrarà el proper 19 de juliol a Más Miró (Mont-roig del Camp).

 

Biblioteques amb DO – Es manté també la participació a la 7a edició de Biblioteques amb DO que oferirà diverses activitats, com la del proper 17 de juliol a la Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus: un passi especial del curt Bohèmia, que ha estat més d’un any viatjant per Festivals de Cinema nacionals i internacionals, i recollint premis fins i tot a Nova York.

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies