Back

Dues peces de la DO Catalunya seleccionades per a la secció Collita del Most Festival d’enguany

Ahir es va presentar als mitjans la 10a edició del Most Festival, el Festival internacional de Cinema del Vi i el Cava, que comença el compte enrere per obrir les portes el proper 5 de novembre.

La DO Catalunya, col·laboradora enguany del Most Festival, compta en aquesta edició a més amb dues peces audiovisuals finalistes a la secció Collita. Es tracta de dues peces que formen part del cicle de vídeos que la DO Catalunya va llençar en ple confinament. Concretament, es tracta de les peces “Afegeix vins de proximitat en la teva compra” i “Tornarem a brindar”.

El Most Festival celebra el seu desè aniversari enmig d’un nou moment de canvis i restriccions per les noves mesures sanitàries. No obstant, a l’espera de possibles indicacions del Procicat, la programació seguirà amb normalitat i ja es poden reservar les entrades a través del web del Festival. Enguany hi haurà més de 40 projeccions en sales de cinema de 15 municipis del Penedès i el Priorat i una selecció de 21 títols a través de la plataforma Filmin que podrem gaudir des de casa, com a part de la proposta híbrida d’aquesta edició.

Amb tot plegat, la DO Catalunya referma el seu compromís amb la divulgació cultural del món del vi, i no hi ha un escenari millor per fer-ho que el Most, que cada any deixa patent que el vi, és cultura.

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies