Back

La DO Catalunya i Cupatges inicien un cicle audiovisual de receptes maridades amb vi català

El cicle comptarà en total amb 7 peces que s’aniran publicant cada setmana per mostrar-nos receptes maridades amb vi de diferents tipus i varietats

Les peces es podran veure cada dijous a través de les xarxes socials i del web de la DO Catalunya, així com al web de Cupatges, i mostraran de manera àgil i senzilla l’elaboració de les receptes i el tipus de vi que triarem pel maridatge.

El cicle pretén donar continuïtat a la col·laboració amb el mitjà, amb qui l’any passat es va produir el cicle “El vino sin complejos”, amb la sommelier Macarena Muñoz, dedicat a trencar tòpics al voltant del món del vi.

 

La DO Catalunya i la gastronomia

És indiscutible que la relació entre el vi i la cuina va més enllà del maridatge, es tracta d’una concepció cultural que inevitablement apel·la a la nostra història i tradició culinària, a la cuina mediterrània.

D’altra banda, durant el confinament, la DO Catalunya va publicar a les xarxes un conjunt de clips curts on es proposaven un seguit de maridatges, i posteriorment es van publicar quatre peces dedicades a posar de relleu els valors del vi i l’entorn. Una d’elles dedicada concretament al binomi entre el vi i la gastronomia.

De fet, dues de les peces d’aquest cicle per posar en valor el vi, han estat seleccionades per participar a la secció Collita del Most Festival: “Afegeix vins de proximitat a la teva compra” i “Tornarem a brindar”.

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies