Back

ELS VINS DE LA DO CATALUNYA MARIDARAN EL PROPER TAST DE ‘VI PER VIDA’ A L’ESTANY D’IVARS I VILA-SANA

El proper 23 de maig tindrà lloc la novena edició de la Volta Solidària de l’Estany d’Ivars i Vila-Sana, que va néixer amb l’objectiu de recaptar fons per a causes ben diverses. Enguany, pretén lluitar contra la metàstasis sumant forces amb “Vi per Vida”, associació sense ànim de lucre que té com a objectiu donar suport a la recerca en metàstasi i sensibilitzar la ciutadania en favor de la investigació del càncer.

En aquest sentit, un cop finalitzada la volta solidària, tindrà lloc el tast solidari de “Vi per Vida” a la zona de pícnic de Cal Sisen, espai on es realitzarà el tast de vins. El sommelier Xavier Ayala, impulsor de l’associació, conduirà el tast en el qual es tastaran quatre vins amb DO, dos dels quals de la DO Catalunya: L’Equilibrista Blanc del celler Ca N’Estruc i Domenio Sumoi de Cellers Domenys.

L’aforament del tast està limitat a 100 persones, així que per poder participar-hi és necessari realitzar inscripció prèvia a la pàgina web de l’Estany d’Ivars i Vila-Sana. Participar a la volta i al tast tenen un cost de 10€, així que al finalitzar la jornada es durà a terme el donatiu dels diners recaptats a l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB Barcelona).